Záujmová činnosť žiakov - začíname už od 1. októbra 2024

Od svojho triedneho učiteľa si dostal vzdelávací poukaz, ktorý si si uplatnil v krúžku. Pozri sa na časový harmonogram krúžkov, aby si vedel, v ktorý deň, o koľkej a kde bude Tvoj krúžok prebiehať. Ak chceš navštevovať aj iný krúžok, obráť sa na svojho triedneho učiteľ, vedúceho krúžku alebo sa zastav za
Mgr. Gabrielou Nátterovou.

Nezabudni, že hoci účasť na krúžku nie je povinná, navštevovanie krúžkov na škole prináša množstvo výhod, ktoré prispievajú k osobnému, sociálnemu a vzdelávaciemu rozvoju. Tu sú niektoré z hlavných výhod:

Rozvoj záujmov a talentov: Krúžky umožňujú žiakom rozvíjať svoje záujmy a schopnosti v oblastiach, ktoré ich bavia.

Zlepšenie sociálnych zručností: Účasť na krúžkoch podporuje interakciu s rovesníkmi, čo napomáha rozvoju komunikácie, tímovej práce a empatie.

Zlepšenie školského výkonu: Študenti, ktorí sa zapájajú do mimoškolských aktivít, často dosahujú lepšie výsledky, pretože tieto aktivity podporujú disciplínu, zodpovednosť a organizáciu času.

Posilnenie sebadôvery: Úspechy v mimoškolských aktivitách môžu zvýšiť sebadôveru a pomôcť žiakovi cítiť sa úspešné aj mimo klasického vyučovania.

Zlepšenie fyzickej kondície: Športové krúžky prispievajú k udržaniu fyzického zdravia a kondície, čo má pozitívny vplyv na celkovú pohodu.

Budovanie vzťahov s učiteľmi a komunitou: Krúžky môžu poskytnúť príležitosť na nadviazanie bližších vzťahov s učiteľmi a vedením školy, čo môže byť prospešné pre budúci rozvoj a podporu.

Príprava na budúcnosť: Mnohé krúžky poskytujú praktické skúsenosti a vedomosti, ktoré môžu byť užitočné pre budúcu kariéru alebo štúdium na vyššej úrovni.

 

Tak neváhaj a zapoj sa!!!


Kalendár podujatí

Predchádzajúci mesiac November 2023 Nasledujúci mesiac
Po Ut St Št Pi So Ne
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30